Tandregulering

Clear Aligner​

Tandlæge Niels Dam har gennemgået et certificeringskursus i tandregulering af fortænder og kan tilbyde behandling af lette tilfælde, hvor fortænderne står trangt eller spredt eller blot lidt skævt. Behandlingen foregår med en serie aftagelige, gennemsigtige skinner, som bæres 2 uger ad gangen og som for hver skinne flytter tænderne et lille stykke. Behandlingen er næsten usynlig, meget skånsom, forholdsvis hurtig og en del billigere end konventionel tandregulering.

http://clearaligner.dk/

​Om tandregulering

For at svare på spørgsmålet om, hvad der kan gøres og hvad det vil koste, må jeg se tænderne først.

Muligvis skal der en rigtig tandreguleringstandlæge til for at løse opgaven, medmindre det blot er en kosmetisk behandling af fortænderne.

Ofte er det nemlig kun fortænderne, der behøver rettes og som regel mest i overkæben. Hvis begge kæber skal behandles bliver det det dobbelte af én kæbe, som koster tæt på 18.000 kr, men som nævnt klarer de fleste sig alene med overkæben.

Hvis det blot drejer sig om en (mindre) rettelse af fortænderne, så er det system, vi anvender en utrolig hurtig og skånsom metode i forhold til andre teknikker. Man får taget aftryk af tænderne og en tekniker fremstiller en serie gennemsigtige skinner, som man så skal bruge mest muligt.

Man bruger den i det meste af døgnet, undtagen ved måltiderne, tandbørstning m.m., og den endelige tandstilling skal beholdes ved enten en tynd metaltråd, som v.h.a. plast sættes fast på bagsiden af fortænderne, eller ved, at man derefter sover med en gennemsigtig plastskinne, som forhindrer tænderne i at vandre tilbage, hvor de kom fra.

Hvis du er interesseret i en blegning af tænderne er skinnerne velegnede til denne proces, som kan laves for et meget beskedent honorar for selve blegemidlet, som lægges i skinnerne.

Er du medlem af Danmark er det muligt at få 1.500 kr. i tilskud til behandlingen.

Man er meget velkommen til at ringe og få en aftale, så jeg kan se opgaven.

Åbningstider

Tandlæge

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

​Niels Dam

8 - 16​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 13​

Dorthe Radil

8 - 15.30

8 - 15.30

Erling Waage Beck​

9 - 13.00

9 - 13.00

9 - 13.00

Om os

​Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Tandlæge Niels Dam
Nansensgade 7
3740 Svaneke