Behandlinger

Vores mål er at alle skal kunne udføre en hjemmetandpleje, som medfører så få huller og paradentose som muligt.

Da vi imidlertid er ret forskellige har nogle måske kun behov for at komme til undersøgelse en gang om året, hvor andre har behov for 3-4 årlige besøg. Hvis en eller flere vigtige tænder mangler, anbefaler vi at de erstattes med tænder, der sidder fast, enten som ikke aftagelige broer; som tænder, der skrues eller cementeres fast på implantater (kunstige tandrødder) eller som proteser, der fastholdes med trykknapper. Det kan give helt den samme sikre fornemmelse af fastsiddende tænder.

Evnen til at kunne tygge sin mad, at kunne omgås andre med vished om, at tænderne sidder fast og præsentere et pænt smil er ting, der betyder rigtig meget i mange menneskers liv.

Takket være implantatbehandling og fastsiddende tænder fremstillet af en tandtekniker, kan tandbehandling i dag efterkomme alle disse behov i næsten alle tilfælde, og nogle af de opgaver, vi ikke kan løse, kan andre med større specialviden i mange tilfælde alligevel klare.

Du kan få fastsiddende egne tænder på nye rødder

På klinikken udfører vi også almindelig tandbehandling incl.:

Forebyggende behandling af paradentose og caries (huller)

  • Alm. tandbehandling
  • Kosmetisk behandling, herunder blegning af tænder, samt nye smil.
  • Krone/brobehandling (fastsiddende tænder)
  • Aftagelig protetik (hel- og delproteser)
  • Implantatbehandling med fastsiddende tænder (Vores særlige interesseområde) Kunstige tænder, der ikke kan skelnes fra naturlige tænder er en god løsning for voksne i alle aldre. Store og små huller i tandrækken kan udfyldes vha. implantater med tilhørende krone uden at beslibe nabotænderne.
  • Almen kirurgi

Udtalelse:

I mange år har jeg haft kunstige tænder på grund af paradentose, så jeg måtte få kunstige tænder, og det var ikke særlig rart. Fx. når jeg skulle spille på min mundharmonika røg mine ”tænder” ned på den, og det ødelagde det hele, men så efter mange år kom implantater. Så jeg opsøgte Niels Dam, og der fik jeg til at begynde med implantater i overmunden, og jeg kunne begynde at spise mad igen, men jeg havde stadig et problem med min undermundsprotese fordi den kørte rundt i munden når jeg spiste mad. Så jeg besluttede mig for at få det i min underkæbe også, og det er blevet en hel fornøjelse at spise mad nu, og han har gjort mig til et helt menneske igen, og jeg har fået min livskvalitet tilbage, fordi jeg kan spise som alle andre igen. Så jeg vil stærkt anbefale det til alle ( også dem der er oppe i alderen) der har det samme problem som jeg havde, og ikke mindst Niels Dam som jeg vil anbefale som tandlæge, både ham og hans personale, som er venlige og dygtige. Og I får med garanti jeres selvtillid og livskvalitet tilbage, det er kvalitet i sig selv, og det er pengene værd, og I kommer aldrig til at fortryde det.

Venlig hilsen Svend Kamp.

Åbningstider 

Tandlæge

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

​Niels Dam

8 - 16​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 13​

Dorthe Radil

8 - 15.30

8 - 15.30

Tandlæge

Monika Mihalik​​

8.30 - 16.00

08 - 16.00

08.30-16.00​

08.30-13.00​

Om os

​Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.