Tandblegning giver flottere og hvidere tænder

Drømmer du om hvidere tænder? Så kan du med fordel få lavet en tandblegning. Hos Tandlæge Niels Dam tilbydes professionel tandblegning efter dine behov. Vi holder til i Svaneke på Bornholm, hvor vi servicerer alle patienter.

Med en blegning af tænder vil dine tænder få et lysere look end det nuværende. Denne behandling er især ideel ved patienter, hvis tænder med tiden er blevet mørkere.

Hvad koster en tandblegning?

Den mest holdbare metode er hjemmeblegning med skinner, der passer til dine tænder. Den nøjagtige pris på en afblegning af tænder afhænger af behandlingens omfang, typisk 2500 kr. for begge kæber. I klinikken tager vi aftryk til modeller, hvorpå vi fremstiller meget nøjagtige skinner, som du selv efter anvisning lægger gel i og sætter på tænderne et par timer ad gangen indtil den ønskede farve er opnået.​

Ønsker du at bevare tændernes lyse farve, er det en god idé at undgå farvestoffer fra tobak, te, rødvin, lakrids eller lignende. Hvis du gemmer skinnerne kan du blot købe lidt ekstra gel og genoptage blegningen. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du jævnligt går til tjek hos din tandlæge. Hvis tænderne skulle blive lidt følsomme holder man blot en kort pause med blegningen.

Kontakt klinikken for tidsbestilling

Hos os kan du få en billig og professionel tandblegning og tandimplantater efter dine ønsker og behov. Vi har den rette erfaring og værktøjer til at sikre dig et smukt smil.

Ønsker du at bestille tid, så kan du kontakte klinikken på telefon 56 49 62 07 eller på mail klinik3740@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt og finder en tid, der passer med dig.​

Stor fokus på DIN tryghed

Hos os er det meget vigtigt at netop din tryghed er 100% hele vejen igennem.

Hyggelig atmosfære

Afslappet stemning er nøglen bag en hver god behandling hos os.

Kompetent behandling

Vores personale står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Få en god oplevelse

Hos os er der god tid til den enkelte patient og ingen stress.

Det mener vores patienter

Gry Larsen​

Ellen Valsø​

Ole Olsen​

Ricko Kofoed

Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Kontaktoplysninger

Tandlæge Niels Dam

Nansensgade 7, 3740 Svaneke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 49 62 07

E-mail: klinik3740@gmail.com​