Snorkeskinne bruges til behandling af søvnapnø

Et stort antal mennesker lider af søvnapnø, som giver dårlig nattesøvn for personen selv og måske også dennes partner. Nogle mennesker er bundet af en slange til en iltmaskine, som puster luft ind i næsen for at kunne sove. Med en snorkeskinne har du mulighed for at afhjælpe let til middelsvær søvnapnø. Hos Tandlæge Niels Dam har vi god erfaring med snorkeskinner. Vores klinik ligger i Svaneke på Bornholm, hvor vi tilbyder behandling til alle patienter.

Snorkeskinnen er testet og testes stadig løbende. Den gives som behandling for snorken og søvnapnø. Mænd rammes oftere af apnø end kvinder gør. Kraftig snorken kan have fysiske og psykiske konsekvenser, så derfor er det en rigtig god idé med den rette behandling.

Individuel tilpasset snorkeskinne

En snorkebøjle tilpasses individuelt, så den passer perfekt til den pågældende patient. Derfor laves der altid en grundig forundersøgelse af patientens kæbeled og muskler. Efterfølgende tages aftryk af tænder i over- og undermund samt et aftryk af, hvordan biddet er. Du er altså garanteret at få en bideskinne som passer lige til dit tandsæt. Målet med skinnen er at give den luftpassage, der skal til for netop ikke at kunne snorke.

Skinnen støbes i akryl eller metal, hvilket giver en tynd skinne, med bøjler og buer, som passer præcis til mundens form. Den anvendes hver nat, hvorefter den skal rengøres hver dag efter brug. Skinnen skylles og børstes ren med en tandbørste. To gange om ugen bør den lægges i en skål med vand og brusetablet eller tablet til opvaskemaskine til rengøring. Derudover skal du typisk gå til kontrol 2-3 uger efter behandlingens start.

Ring for at høre mere om dine muligheder

En snorkeskinne er en billig og effektiv behandling mod søvnapnø. Hos os er du ikke bare garanteret en god pris, vi har også et stort fokus på at yde god kundeservice, hvor alle patienter er trygge i klinikken.

Ønsker du at høre om mulighederne for snorkeskinne, så kontakt klinikken på telefon 56 49 62 07 eller på mail klinik3740@gmail.com. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Åbningstider 

Tandlæge

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

​Niels Dam

8 - 16​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 13​

Dorthe Radil

8 - 15.30

8 - 15.30

Tandlæge

Monika Mihalik​​

8.30 - 16.00

08 - 16.00

08.30-16.00​

08.30-13.00​

Om os

​Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.