Kosmetisk tandpleje er vores speciale

Er du utilfreds med udseendet af dit smil? Så hjælper vi gerne med professionel, kosmetisk tandpleje, så du kan få det smil, du drømmer om. 

Niels Dam har gennemgået en speciel uddannelse i England med henblik på at kunne give en god tyggefunktion og samtidig flotte fortænder. (Dawson Academy)

Vi står klar med den rette tandbehandling ud fra dine ønsker. Vi holder til i Svaneke på Bornholm, hvor vi byder alle patienter velkomne og modtager gerne henvisninger fra andre tandlæger for specielle behandlinger. 

Vi tager farvefotos af tænderne og kan ud fra dem lave en simulering af et nyt smil. Dette redigerede foto bruges til at opmodellere tænderne på en gipsmodel af dine nuværende tænder og kan som regel vha. et tyndt aftageligt plastlag overføres til munden så man kan se de kommende tænder i et spejl før man overhovedet begynder en behandling.

Der kan være flere gode grunde til at få lavet kosmetisk tandpleje. Nogle af de typiske er skæve tænder, emaljeskader, misfarvninger, gamle fyldninger eller mellemrum mellem tænderne. 

Kosmetisk tandpleje handler om at få smilet til at være så naturligt smukt og harmonisk som muligt. Vi har stor erfaring på området, da vi er specialiseret i kosmetisk tandbehandling. Du vil derfor være i trygge hænder ved en behandling her hos os.​

Fokus på smertefri behandling ved kosmetisk tandpleje

Ved kosmetisk tandpleje handler det om at se på det hele menneske, for at få det mest naturlige og oprigtige resultat. Alle menneskers smil er forskellige. Derfor tager vi os god tid til hver enkelte patient, for at vi får den samme oplevelse af det kommende resultat, du drømmer om. Atmosfæren i klinikken vil derfor være afslappende og hyggelig med dig i centrum.

Vi har et særligt fokus på at give vores patienter en så smertefri behandling som muligt. Vi tilbyder desuden altid en meget fair pris, selvom serviceniveauet og behandlingerne er i top. Det kan godt betale sig at besøge vores tandklinik.

Kontakt os for yderligere informationer

Vil du have dit dejlige smil tilbage, så kan du med fordel kontakte vores klinik. Vi udfører professionelle behandlinger til gode priser. En lille tandretning med usynlige skinner og en blegning af tænderne kan f.eks. gøre en stor forskel.

Ønsker du at høre mere, så kontakt klinikken på telefon 56 49 62 07 eller på mail klinik3740@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Stor fokus på DIN tryghed

Hos os er det meget vigtigt at netop din tryghed er 100% hele vejen igennem.

Hyggelig atmosfære

Afslappet stemning er nøglen bag en hver god behandling hos os.

Kompetent behandling

Vores personale står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Få en god oplevelse

Hos os er der god tid til den enkelte patient og ingen stress.

Det mener vores patienter

Gry Larsen​

Ellen Valsø​

Ole Olsen​

Ricko Kofoed

Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Kontaktoplysninger

Tandlæge Niels Dam

Nansensgade 7, 3740 Svaneke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 49 62 07

E-mail: klinik3740@gmail.com​