Tandregulering ved hjælp af usynlig tandbøjle

Går du og gemmer på dit smil, fordi du er utilfreds med dets udseende? Så kan du måske med fordel kontakte os for at få hjælp til professionel tandregulering. Tandlæge Niels Dam er certificeret i tandregulering af fortænder, hvorfor vi kan tilbyde behandling efter dine ønsker og behov. Klinikken ligger i Svaneke på Bornholm. Hos os er alle patienter velkomne.

I dag behøver tandregulering af fortænder ikke at foregå ved en traditionel synlig bøje på tænderne. I dag findes nemlig systemer med en usynlig plastskinne, der foretager tandretning uden at andre lægger mærke til det. Typisk er det kun fortænderne som behøver at blive rettet.

Hvad er tandregulering?

Ved professionel tandregulering vil du opleve at få dit smil tilbage, så du ikke længere behøver at gå og gemme dig. Behandlingen foregår med en serie af aftagelige, gennemsigtige skinner, som bæres i to uger ad gangen. For hver skinne flytter tænderne sig et lille stykke. Behandlingen er næsten usynlig, meget skånsom, forholdsvis hurtig og billigere end konventionel tandregulering.

Det varierer fra person til person hvilken type behandling, der skal foretages samt hvad prisen er. Derfor tager vi os altid en snak inden behandlingen startes, hvor vi kigger nærmere på dine tænder. Det forventede resultat anskueliggøres med en video af tandflytningen.​

Kontakt klinikken for at aftale nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om tandregulering ved hjælp af en nærmest usynlig tandbøjle, så er du velkommen til at ringe og lave en aftale. Så tager vi os en snak, hvor vi kigger nærmere på opgaven.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt klinikken på telefon 56 49 62 07 eller på mail klinik3740@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt og laver en aftale, der passer ind i din kalender.​

Åbningstider 

Tandlæge

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

​Niels Dam

8 - 16​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 16​​

8 - 13​

Dorthe Radil

8 - 15.30

8 - 15.30

Tandlæge

Monika Mihalik​​

8.30 - 16.00

08 - 16.00

08.30-16.00​

08.30-13.00​

Om os

​Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.