Tandimplantater kan erstatte mistede tænder

Har du mistet en tand? Så er et implantat måske den rette løsning for dig, da disse kan anvendes som en almindelig, ny tand. Hos Tandlæge Niels Dam kan vi blandt andet tilbyde professionelle løsninger med tandimplantater. Tandlægeklinikken ligger i Svaneke på Bornholm og er åben for alle patienter.

Tandimplantater har til formål at erstatte mistede tænder. I dette tilfælde er kronerne skruet fast i implantaterne, og indgangshullet er dækket med plast. Først skrues implantaterne ned på samme plads, hvor de oprindelige rødder sad.

Cirka tre måneder efter sidder de helt fast og kan forsynes med en overbygning af kroner, der ligner rigtige tænder, og som kan bruges til tygning med egne tænder. Derudover kan implantater også bruges til at fastholde proteser vha. trykknapper. Løse helproteser har højst 25 % af den oprindelige tyggeevne, så det kan være svært at tygge visse madtyper, men med trykknapper sidder de fast, så man kan tygge som før.

Hvad koster tandimplantat?

Et tandimplantat vil føles og se ud som nye tænder. Derudover kan de bruges på samme måde. Med denne metode kan du altså få dit gamle smil og tandfunktion tilbage. Vores professionelle tandlæger og tandteknikere vil naturligvis sørge for, at behandlingen passer lige til dine behov og ønsker.

Den nøjagtige pris på tandimplantater afhænger af, hvilken type, samt antallet, du skal have lavet. Vi gør dog meget for at have attraktive priser, så man føler, at man virkelig får noget værdi for pengene. 

Kontakt klinikken for at høre nærmere

Har du spørgsmål til, hvad vi kan lave af tandimplantater og tandregulering for dig, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan kontakte klinikken ved at ringe på telefon 56 49 62 07 eller skrive på mail klinik3740@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Stor fokus på DIN tryghed

Hos os er det meget vigtigt at netop din tryghed er 100% hele vejen igennem.

Hyggelig atmosfære

Afslappet stemning er nøglen bag en hver god behandling hos os.

Kompetent behandling

Vores personale står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Få en god oplevelse

Hos os er der god tid til den enkelte patient og ingen stress.

Det mener vores patienter

Gry Larsen​

Ellen Valsø​

Ole Olsen​

Ricko Kofoed

Tandlæge Niels Dam står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Kontaktoplysninger

Tandlæge Niels Dam

Nansensgade 7, 3740 Svaneke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 49 62 07

E-mail: klinik3740@gmail.com​